ویتامین E (γ-توکوفرول) در گردو و خواص آن

اصطلاح “ویتامین E”  در گردو پوست سیاه شامل چهار توکوفرول (α-توکوفرول، β-توکوفرول، γ-توکوفرول و δ-توکوفرول) است، اما تنها RRR-α-توکوفرول معیارهای ویتامین بودن را برآورده می کند.

تا زمانی که عملکرد روده حفظ می شود، توکوفرول ها زیستی در دسترس هستند زیرا به دلیل اینکه مولکول های چربی کوچکی هستند، همراه با چربی های غذایی در روده جذب شده و از طریق ذرات شیلومیکرون وارد گردش خون می شوند و گردو پکان در این باره به شما کمک می کند.

هم چنین گردو سوزنی منبع بسیار خوبی از γ-توکوفرول است که 21 میلی گرم در 100 گرم را تامین می کند، و شواهدی وجود دارد که محصولات هیدروکسیلاسیون  و اکسیداسیون کبدی این فرم از ویتامین E رادیکال های آزاد رادیکال های آزاد قوی هستند و ایکوزانوئیدهای پیش التهابی و پاسخ التهابی، اعمالی که توسط α-توکوفرول مشترک نیست.

به این دلایل، اعتقاد بر این است که γ-توکوفرول و نه α-توکوفرول، فرم محافظ قلبی ویتامین E است.

اثر مشابه γ-توکوفرول نسبت به α-توکوفرول در رابطه با سرطان، هم در مطالعات تجربی و هم در مطالعات اپیدمیولوژیک در گردو قرمز مشاهده شده است.

  • منابع:
    1. Beneficial effects of walnut consumption on human health
  • تبلیغات: 
    1. رفع همیشگی بوی پا با پارچه حریر!
    2. نهال انگوری که موجب پرورش نوع عجیبی از کرم شده است
    3. ده راهکار برای رسیدن به سوپراستار مورد علاقه تان!
    4. قیمت ظروف یکبار مصرف در بازار کاهش یافت

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.