کشمش لقمه های قهوه ای، زرد یا بنفش چروکیده شده ای است که به آن کشمش تیزابی طلایی می گویند.
در واقع آنها انگورهایی هستند که در دستگاه خشک کن غذا یا آفتاب خشک شده اند. معمولاً آنها را به ماست، بلغور جو دوسر، غلات یا گرانولا و سالاد اضافه می کنند.
کشمش به دلیل اندازه کوچکش سرشار از انرژی و سرشار از ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی است. کشمش سبز قلمی طعم شیرینی دارد و کالری و قند بالایی دارد. با این حال وقتی در مقادیر متوسط مصرف شوند برای سلامتی مفید هستند.
از هضم غذا پشتیبانی می کند، استخوان ها را قوی نگه می دارد و سطح آهن را افزایش می دهد.
انواع کشمش زرد ملکان به نوع انگور مورد استفاده بستگی دارد و در رنگ ها و اندازه های مختلفی مانند قهوه ای، مشکی، سبز، زرد، آبی و بنفش یافت می شود.
انگور شعله ای، مویز یونانی و سلطانا گونه های بدون دانه هستند. کشمش پلویی چمنی ها به طور سنتی در آفتاب خشک می شوند و همچنین می توانند در آب غوطه ور شوند و به طور مصنوعی آبگیری شوند.
- منابع:
- تبلیغات: