فواید سرکه عسل بی شمار است، به طوری که حتی می توان آن را یک “نوش جان” در نظر گرفت. برای مصارف آشپزی و همچنین برای تولید لوازم آرایشی استفاده می شود.
بزرگترین فضیلت سرکه عسل مربوط به سلامتی است. هضم غذا را تسهیل می کند و خواص ضد عفونی کننده باورنکردنی برای سلامتی دارد. همچنین به مبارزه با دیابت یا کلسترول اضافی خون کمک می کند.
بسیاری از مردم مدعی مزایای آن هستند، به ویژه مزایای سرکه عسل سیب. قدرت های آن توسط چندین تأثیرگذار به جامعه آنها منتقل می شود. پوست را زیبا می کند، به لطف ویتامین های متعدد و عناصر کمیاب متعدد، خواص مفید خود را در سالاد منتشر می کند.
فواید سرکه عسل چیست؟ فواید سرکه عسل در فرآیند گوارش قابل توجه است. این نوشیدنی برای هضم غذا مفید است. از یک طرف باعث تحریک هضم و از طرف دیگر تجدید فلور روده می شود. این عمل منجر به تسکین بسیاری از مشکلات گوارشی از جمله انتشار گاز و یبوست معده می شود.
محققان ژاپنی گزارش داده اند که مصرف سرکه عسل به پیشگیری از زخم معده کمک می کند. علاوه بر این، این سرکه سم زدایی بسیار موثری در برابر سموم غذایی است. از بین بردن میکروارگانیسم های تهاجمی موجود در سیستم گوارشی شما را ترویج می کند.
سرکه عسل برای مقابله با دیابت بسیار مفید است. بر اساس مطالعات انجام شده در ایالات متحده و منتشر شده در مجله Diabetes Care در سال 2004، تأثیر قابل توجهی در کنترل و کاهش قند خون خواهد داشت.
این تحقیق بیماران دیابتی و بیماران مبتلا به پیش دیابت را در معرض مصرف سرکه سیب قبل از مصرف وعده های غذایی با شاخص گلیسمی بالا قرار داد.
محققان دریافتند که بعد از غذا، سطح قند خون این بیماران به لطف اثر سرکه سیب به سرعت بالا نمی رود. اما باید توجه داشت که مصرف این سرکه نباید جایگزین درمان های معمولی شود، بلکه باید راه حلی مکمل برای مدیریت دیابت 2 باشد.
سرکه عسل به دلیل خواص ضد عفونی کنندگی فوق العاده اش شناخته شده است. این خواص است که آن را به محصولی ایده آل برای تسکین اختلالاتی مانند گلودرد، سرماخوردگی یا علائم آنفولانزا تبدیل می کند.